DcH Holstebro tilbyder motiverende familiehunde træning, som hjælper dig med at dække din hunds behov for aktivering.

Langt de fleste hunde er jo familiehunde, i og med at de er en del af en familie - vi skelner dog mellem familiehunde og hunde, der træner på deciderede mod konkurrence.

Samtidigt er det også sjovere at have en velopdragen hund. Igennem øvelser får vi mentalt tilfredsstillet hunden, som får brugt sin overskydende energi hensigtsmæssigt og dermed bliver roligere at have med at gøre.
Når man har en velopdragen hund, kan man tage den med hjemmefra uden bekymringer. Og hunden vil få langt flere oplevelser i sit liv.
Det er brugbar hverdagstræning, hvor vi arbejder videre på de øvelser, hunden allerede har lært. Samt andre øvelser, hvor hunden skal bruge sin næse, krop og hjerne.
Mange øvelser tager udgangspunkt i DcH's lydighedsprogram for at holde en rød tråd i basistræningen på de forskellige hold.

 

Hundetræning er med til at opbygge og styrke forholdet mellem hund og ejer – og langt de fleste hunde elsker at træne og få stillet meningsfyldte opgaver.

Efter vores opfattelse bør alle hunde modtage en grundlæggende træning, så de får lært de mest almindelige regler for acceptabel adfærd.

Vi har adskillige hold med familiehunde træning – både på begynderniveau og fortsætterniveau.

 

 


Nyheder

Sponsorer