Hvalpemotivation

Det er begyndertræning for hvalpe i alderen 2-9 måneder. Den vigtigste opgave på et hvalpehold er at give dig og din hvalp nogle gode træningsredskaber. Og samtidigt give jer lyst og inspiration til at træne videre derhjemme.
At gå til hvalpetræning er den bedste start, du kan give din hvalp. Det er et godt skridt på vejen til at få et godt og harmonisk liv sammen med din hund.

Hvalpemotivationen omfatter den grundlæggende opbygning af

Gode hverdagsmanerer En hensigtsmæssig social adfærd Samarbejdet mellem dig og din hvalp

For at du og din hvalp kan få udbytte af træningen på holdet, er det vigtigt, at I også træner hjemme – vi kan give jer redskaberne, men det din hvalp skal lære, skal den lære af dig.

Hvalpetræningen er en kombination af

KONTAKTØVELSER
Styrker båndet og tilliden mellem jer
LYDIGHEDSØVELSER
Handler om samarbejde og motivation
PROBLEMLØSNING
Giver selvtillid, når hunden lærer selv at løse problemer
NÆSEARBEJDE
Hvor hunden bruger sin lugtesans

Vores hvalpehold er for alle hvalpe i alderen cirka 10 uger til 9 måneder.

Hvalpen skal være vaccineret, og du skal selvfølgelig sørge for, at din hvalp er forsikret, inden du deltager i hvalpetræningen.

Kernen i vores indlæringsprincipper er belønningsbaseret indlæring – hvilket vil sige, at vi roser og belønner hvalpen for den adfærd, vi gerne vil se igen. Uønsket adfærd ignoreres så vidt muligt.

Vi bestræber os på at tilrettelægge øvelserne, så chancen for succes er størst mulig – det vil sige, at du kan gøre det så let som muligt for hvalpen at gøre det, du ønsker af den.

Derved opnår du, at hvalpen kan honorere dine krav.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem