Hundetræning i DcH Holstebro

Hos DcH lærer din hund at omgås andre hunde og mennesker på en positiv måde, og du lærer at aktivere din hund på den rigtige måde.

Hvordan skal en hunds liv se ud? En hund kræver ikke så meget, men den har brug for et liv, som ligner det, den er programmeret til gennem sin arv – at søge, opspore, samarbejde, snige sig ind på og fange sit “byttedyr”, færdes i skiftende terræn, få nye indtryk. Giv din hund mulighed for at bruge sine medfødte evner for at udføre opgaver, både indendørs og udendørs. Det er ikke blot et spørgsmål om motion på de daglige lufteture, men at hunden også får lov at bruge sin hjerne, sanser og instinkter.
Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i DcH.

 

Gennem træning får du en glad, lydig og veltilpasset hund, som fungerer i harmoni med sin familie – og dermed har et bedre forhold til omgivelserne.
Socialisering er, at hunden lærer at forholde sig til alle slags mennesker og dyr på en hensigtsmæssig måde.
Miljøtræning er, at hunden lærer at færdes i alle mulige slags miljøer på en hensigtsmæssig måde. Jo bedre man har socialiseret og miljøtrænet sin hvalp, jo mere velafbalanceret bliver hunden som voksen og jo nemmere er det at have den voksne hund med overalt.

 

Hundetræning i DcH-Holstebro er ikke blot at ”få hunden til at lystre” – det handler om samarbejde mellem hund og menneske, og tager udgangspunkt i hundens naturlige drifter/adfærd samt hundeførerens ønsker og ressourcer.

Træningen er således en mulighed for at få nogle fælles oplevelser og erfaringer, der ikke blot begrænser sig til den ugentlige træningstime, men som er til gavn og glæde for både hund og menneske i dagligdagen.

DcH-Holstebro kan ikke træne din hund for dig, men vi kan give dig de redskaber og den viden du skal bruge, således at du med træning derhjemme kan skabe gode resultater.

Tilbage til forsiden

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem