Har du lyst og overskud til at hjælpe i kantinen ved arrangementer eller have en mere fast tilknytning til kantinen, er du velkommen til at henvende dig til din træner eller et bestyrelsesmedlem.

Kantinehjælpere er vort ansigt udadtil – det faste omdrejningspunkt, som nye hundeførere møder som de første i klubben ud over deres træner. Så det er et af de vigtige indsatsområder, vi arbejder på i klubben.

Kantineudvalget tager sig af indkøb og opfyldning af f.eks. sodavand, øl, kaffe og non food (krus, servietter). Og sørger for, at det ser pænt og hyggeligt ud i klubhuset og i toiletbygningen – og er sådan lidt over det hele med en karklud og en støvkost.

De fleste af vores hold skiftes til at tage kage med, men af og til kunne det være rigtigt rart, at der var en pizzasnegl eller at grillen bliver tændt op en aften, så vi kan købe en pølse.

I forbindelse med arrangementer er det det udvalg, der arrangerer, der står for at finde hjælpere til dagen og sørge for mad etc. – og der vil det naturligvis være en stor hjælp at der er nogle faste kantinehjælpere, der har overblik over kantinen, og som kan give en hånd med.

Som fast kantinemedhjælper og medlem af Kantineudvalget er du kontingentfri efter 1 år i udvalget – DcH betaler dit kontingent.